YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

Kaikki korjaustyöt kerralla kuntoon
Ota yhteyttä

“Ote Oy on hoitanut urakat tavoitellusti maaliin”

Pikkis Hukkanen työskentelee Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy:ssä isännöitsijänä ja kiinteistöyhtiöissä toimitusjohtajana. Hän tekee paljon yhteistyötä taloyhtiöiden hallitusten kanssa ja on ollut mukana monessa eri rakennus- ja kunnostusprojektissa. “Taloyhtiön hallitus on se taho, joka tekee aina rakennus- sekä kunnostusurakoihin liittyvät päätökset ja pääurakoitsijan valinnasta. Olen itse projekteissa mukana alusta loppuun saakka aina kilpailutuksesta urakan vastaanottoon. Ote Oy:n kanssa olen tehnyt yhteistyötä useissa eri projekteissa.” Hukkanen kertoo.

Kaikki korjaustyöt kerralla kuntoon

Ote Oy toimi pääurakoitsijana kohteessa Punahilkantie 3, jossa uusittiin tuuletusparvekkeet sekä käsiteltiin kolme julkisivua lukuunottamatta parvekejulkisivua. Ote Oy oli taloyhtiön hallitukselle jo ennalta tuttu urakoitsija, sillä he olivat jo aiemmin toteuttaneet parvekkeiden pinnoituksia kyseiseen taloyhtiöön. “Kohteessa uusittiin talon tuuletusparvekkeet ja käsiteltiin julkisivut uuteen loistoon. Julkisivuissa otettiin vanhaa rappausta pois ja laitettiin uusi rappaus, joka myös maalattiin. Tämän lisäksi uusittiin päätyjen ikkunat.” Hukkanen kertoi.

“Lisätyönä Ote Oy teki myös takajulkisivun ikkunapeltien uusinnan. Idea tähän tuli ilmi työmaakokouksessa ja taloyhtiön hallitus hyväksyi sen normaalin lisätyötarjouksen kautta. Ikkunapeltien kallistuskulmat eivät aikaisemmin olleet riittäviä ja olivat osittain jopa negatiivisia, joten peltien uusiminen ja kallistuskulman muuttaminen oli kiinteistön elinkaaren kannalta järkevä parannus. Lisätyö ei vaikuttanut urakan aikatauluun, vaan kaikki saatiin valmiiksi sovitusti lisätöistä huolimatta. Kokonaisuuden kannalta oli järkevää tehdä ikkunapeltien uusiminen samalla kertaa korjaustöiden kanssa.” Hukkanen lisää.

Ote Oy toimi pääurakoitsijana kohteessa Punahilkantie 3, jossa uusittiin tuuletusparvekkeet sekä käsiteltiin kolme julkisivua lukuunottamatta parvekejulkisivua.

 

Pienet ja suuret työt huolella alusta loppuun

Osoitteessa Korsholmantie 8 Ote Oy vastasi kuuden tuuletusparvekkeen uusimisesta aivan kokonaan. Vanhat parvekkeet purettiin täysin pois ja tilalle valettiin uudet tuuletusparvekkeet, jotka toteutettiin vanhan mallin mukaisesti. Kohteessa Myrskykuja 1 Ote Oy toteutti elastisen liikuntasauman uusinnan parvekelinjassa. Korjauksiin kuului muun muassa liikuntasauman avaus, julkisivulevyjen poisto parvekelinjan kulmauksesta sekä uudelleenmassaus. Kyseessä oli  pieni korjaustyö, mutta myös pienet työt on tärkeää hoitaa kunnolla alusta loppuun saakka. Kaikki urakat ovat tilaajan kannalta yhtä tärkeitä. 

Haasteista huolimatta urakat hoidetaan tavoitellusti maaliin

Korona on tuonut haasteita myös rakennusalalle ja aiheuttanut muun muassa viivästyksiä  tavarantoimituksiin. “Ote Oy:n kanssa on päästy aina tavoiteltuun lopputulokseen. Jos työssä on ollut jotain huomautettavaa tai korjattavaa, niin se on  hoidettu kuntoon. Samoja virheitä ei toisteta, vaan niistä otetaan opiksi, joka on hienoa.” Hukkanen kertoo. “Informaatio työmaalla on kulkenut myös hyvin. Työmaaorganisaatio on ollut sopiva urakan kokoon nähden. Kokonaisuutena työt ovat menneet hyvin ja lopputulos on ollut tavoiteltu” hän toteaa.

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu muihin asiakastarinoihin »

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2024 Ote Oy