YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

huoneistoremontit taloyhtiöille

Huoneisto­remontti

Onko suunnitelmissa huoneistoremontti Helsingin alueella?

Ote Oy toteuttaa huoneistoremontit taloyhtiöille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa huoneistoremontit, keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit. Yrityksemme 30-vuotisen historian aikana lähes kaikki on nähty ja tehty, joten kokemusta löytyy.

Huoneistoremontti voi olla suuri tai pieni kokonaisuus aina maalaustöistä lattian uusimiseen tai esimerkiksi keittiöremonttiin.

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Neljä neuvoa onnistuneeseen ja kustannustehokkaaseen huoneistoremonttiin:

  • Tiedä mitä haluat ja pyydä mahdollisimman yksityiskohtainen tarjous.
  • Teetä mahdollisimman isoja kokonaisuuksia kerralla.
  • Ajoita remontit talvikauteen.
  • Tee aina kirjallinen sopimus.

Huoneistoremontin suunnittelu

Puemme mielikuvasi sanoiksi ja tarjoukseksi. Huoneistoremontti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kun asiakas tietää mitä haluaa, meidän on helppoa hoitaa käytännön toteutus. Meiltä saat myös tarvittaessa neuvoja remontin suunnitteluun ja apua materiaalivalintoihin. Voimme toteuttaa huoneistoremontit myös arkkitehdin suunnitelmien pohjalta.

Kysy huoneistoremontista aina kirjallinen tarjous. Kun olet miettinyt etukäteen tarkkaan mitä haluat, mitkä ovat toiveesi ja tarpeesi remontin suhteen, on tarjouksen pyytäminen helppoa – ja tarjouksien vertailu helppoa. Täsmällisestä tarjouspyynnöstä saat aina täsmällisen tarjouksen ja hinta-arvion.

Teetä suuria kokonaisuuksia kerralla

Mahdollisimman suurten kokonaisuuksien teettäminen kerralla kannattaa – huone kannattaa remontoida katosta lattiaan kerralla ja esimerkiksi kylpyhuone uusia kokonaan. Yhden pinnan maalaus tai kylpyhuoneen vähittäinen uusiminen ei ole kannattavaa taloudellisesti eikä esteettisesti. Uusi pinta erottuu muusta kokonaisuudesta ja jonkin ajan kuluttua suurempi muutos on kuitenkin ajankohtainen. Huoneistoremontti kannattaakin suunnitella huolella etukäteen. Meiltä saat tarvittaessa ammattimaisia neuvoja suunnitteluun.

Remontti on edullisin talvella

Kylpyhuoneremontit, kodin sisätyöt ja remontit kannattaa mahdollisuuksien mukaan sijoittaa talvikauteen, sillä kesällä hinnat ovat korkeat ja toimitusajat pitkät. Sesongin ulkopuolella huoneistoremontin hinta voi olla huomattavasti edullisempi ja saat sen myös nopeammalla aikataululla.

Kirjallinen sopimus

Kirjallinen sopimus on sekä asiakkaan että urakoijan etujen mukainen. Teemme sopimuksen rakennusalan yleisten määräysten ja käytäntöjen mukaisesti. Sopimuksessa määritellään muun muassa remontin aikataulu ja maksuerät. Työstä maksetaan työn edistymisen mukaan ja viimeinen maksuerä suoritetaan vasta, kun urakka on hyväksytty ja allekirjoitettu.

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2024 Ote Oy