YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
Remonttipojista laaturakentajiksi

Ote Oy – rakennustyöt Helsingissä

Ote Oy on toiminut jo yli 30 vuotta. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset rakennustyöt, joissa keskitymme taloyhtiöiden ja kotitalouksien saneerauksiin. Toiminta-alueemme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Timo Järvinen, joka on myös yrityksen pääomistaja. Ote Oy:n toinen omistaja on Reima Tylli.

Kun kaikki alkoi

Vuosina 1987 – 1992 Ote Oy kehittyi ja haki paikkansa alan markkinoilta ammattitaitoisena rakennusalan yrityksenä. Vuosiin 1993 – 1997 sisältyi koko Suomea koetellut taloudellinen lama, joka oli erityisen raskas juuri rakennusalalla. Kaudesta selvittiin erikoistumalla, mikä on ollut siitä lähtien toimintamme missio.

Erikoistumisella tuloksiin

Ensimmäisenä erikoistuimme sisätiloissa tehtäviin timanttiporauksiin, joita silloiset alan yritykset eivät joko hallinneet tai halunneet tehdä. Kohteina olivat lähinnä asunto-osakeyhtiöiden sähkötöiden perusparannuskohteet.

1990-luvun puolivälin jälkeen tulivat markkinoille uudet polymeerimodifioidut betonikorjaustuotteet, joiden käytössä Ote Oy on ollut Suomessa eturivissä. Parvekkeiden saneeraukset ovat siitä lähtien olleet yksi päätoimialoistamme.

Kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen saneeraukset ovat kuuluneet alusta asti työnkuvaamme. Uudet vesieristysvaatimukset (C2) 1990-luvun lopussa vain virallistivat jo Ote Oy:n omassa käytössä olleet vesieristysmenetelmät.


Laatuajattelu

Helsingin seudulla toimivan Ote Oy:n laatuajattelu perustuu ISO 9001:2000 -standardiin.

Standardin keskeisimmät periaatteet ovat:

  • liiketoimintakeskeisyys
  • jatkuva parantaminen
  • laadun suunnittelu
  • laatupolitiikan määrittely
  • asiakaskeskeisyys.

Laatu osana prosessia

Laatuajattelumme perustuu myös prosessiajatteluun ja se kattaa koko liiketoimintaprosessin. Laatujärjestelmään sisältyy työn laadun lisäksi toiminnan ja palvelun laatu. Olennaista on myös asiakastyytyväisyyden mittaaminen ja varmistaminen.

Nämä edellyttävät kaikkien liiketoimintaan liittyvien prosessien suunnittelua sekä työntekijöiden ja alihankkijoiden jatkuvaa koulutusta. Yksinkertaistettuna tämä merkitsee sitä, että asiakas voi olla varma siitä, että teemme sen mitä on sovittu siihen hintaan mitä on sovittu.


Olemme tehostaneet ns. itselleenluovutusta

Uutena osa-alueena Ote Oy on panostanut ns. itselleenluovutukseen. Esimerkkinä tästä ovat sekä parveke- että sisätöihin liittyvät tarkastusasiakirjat, jotka on käännetty myös viron kielelle, jotta kaikki työntekijät voivat täysipainoisesti osallistua luovutusprosessiin. Noudatamme töissämme ns. yhden puutelistan periaatetta.

Ote pitää minkä lupaa

Ota siis ihmeessä yhteyttä ja pyydä tarjous korjausrakentamisen ammattilaiselta. Palvelemme sekä taloyhtiöitä että kotitalouksia monipuolisissa remonteissa Helsingin seudulla. Lue lisää palveluistamme ja muusta toiminnastamme.


OTE-keskus

Vuosina 1997 – 2003 yrityksemme keskittyi julkisivusaneerausten lisäksi vanhusten ja vammaisten asuntojen muutostöihin. Vuonna 2000 perustettiin Hämeentielle OTE-keskus, jossa toimi apuvälinemyymälänäyttelyn lisäksi muutostöitä tekevä rakennusliike. Tämä toimintamuoto oli Suomessa ensimmäinen laatuaan. Se toi yritykselle erittäin myönteistä julkisuutta ja tunnettavuutta.

Laaturakentajaksi

Vuoden 2003 alussa päätoimialaksi vakiintui julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus. Samaan aikaan Ote Oy hankki nykyiset omat toimitilansa Helsingistä Linnapajantie 24:stä yhdessä Prest-Maalaus Oy:n kanssa.

Uudet toimitilat

Uudet isommat toimitilat hankittiin vuoden 2011 lopulla Linnanpajantie 7:stä. Nykyisin samassa kiinteistössä toimii Sportti Hurtta Oy.

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2021 Ote Oy