Remonttipojista laaturakentajiksi – rakennustyöt Helsingissä

Ote Oy on toiminut jo yli 25 vuotta. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Timo Järvinen, joka on myös yrityksen pääomistaja. Ote Oy:n toinen omistaja on Reima Tylli. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset rakennustyöt, joissa keskitymme taloyhtiöiden ja kotitalouksien saneerauksiin. Toiminta-alueemme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun.

remontti

Kun kaikki alkoi

Vuosina 1987 - 1992 Ote Oy kehittyi ja haki paikkansa alan markkinoilta ammattitaitoisena rakennusalan yrityksenä. Vuosiin 1993 - 1997 sisältyi koko Suomea koetellut taloudellinen lama, joka oli erityisen raskas juuri rakennusalalla. Kaudesta selvittiin erikoistumalla, mikä on ollut siitä lähtien toimintamme missio.

Erikoistumisella tuloksiin

Ensimmäisenä erikoistuimme sisätiloissa tehtäviin timanttiporauksiin, joita silloiset alan yritykset eivät joko hallinneet tai halunneet tehdä. Kohteina olivat lähinnä asunto-osakeyhtiöiden sähkötöiden perusparannuskohteet.

1990-luvun puolivälin jälkeen tulivat markkinoille uudet polymeerimodifioidut betonikorjaustuotteet, joiden käytössä Ote Oy on ollut Suomessa eturivissä. Parvekkeiden saneeraukset ovat siitä lähtien olleet yksi päätoimialoistamme.

Kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen saneeraukset ovat kuuluneet alusta asti työnkuvaamme. Uudet vesieristysvaatimukset (C2) 1990-luvun lopussa vain virallistivat jo Ote Oy:n omassa käytössä olleet vesieristysmenetelmät.

OTE-keskus

Vuosina 1997 - 2003 yrityksemme keskittyi julkisivusaneerausten lisäksi vanhusten ja vammaisten asuntojen muutostöihin. Vuonna 2000 perustettiin Hämeentielle OTE-keskus, jossa toimi apuvälinemyymälänäyttelyn lisäksi muutostöitä tekevä rakennusliike. Tämä toimintamuoto oli Suomessa ensimmäinen laatuaan. Se toi yritykselle erittäin myönteistä julkisuutta ja tunnettavuutta.

Laaturakentajaksi

Vuoden 2003 alussa päätoimialaksi vakiintui julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus. Samaan aikaan Ote Oy hankki nykyiset omat toimitilansa Helsingistä Linnapajantie 24:stä yhdessä Prest-Maalaus Oy:n kanssa.

Uudet toimitilat

Uudet isommat toimitilat hankittiin vuoden 2011 lopulla Linnanpajantie 7:stä. Nykyisin samassa kiinteistössä toimii Sportti Hurtta Oy.

Yhtiön saneeraus, kodin kunnostus tai muu rakennustyö edessä?

Meillä on runsaasti laadukasta näyttöä erilaisista rakennustyökohteista, joissa on tarvittu vahvaa saneerausalan osaajaa. Tutustu referenssihimme, pyydä tarjous  ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Helsinki seutuineen kuuluu Ote Oy:n pääasialliseen toiminta-alueeseen.

Ote Oy numeroina

  • asiakkaita yli 500 kpl
  • tehtyjä kylpyhuoneita yli 1300 kpl
  • parvekkeita saneerattu yli 4000 kpl
  • vuonna 1991 aloitettu järjestelmällinen ATK:n käyttö
  • vuodesta 2000 ollut käytössä ISO 9001:2000 -laatuohjelma

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!