YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
PARVEKEREMONTTI LAADUKKAASTI YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Parvekeremontti

Toteutamme parvekekorjaukset yli 30 vuoden kokemuksella Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muulla pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kattavasti muun muassa kerrostalojen parvekekorjaukset ja palvelemme ammattitaidolla asunto-osakeyhtiöitä, yritysasiakkaita, isännöitsijöitä, suunnittelijoita sekä yksityisiä kuluttajia.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Parvekeremontti

Parvekeremontti

Tiedossa kerrostalon parvekeremontti tai parvekeremontti taloyhtiössä? – Ote Oy hoitaa!

Kolmen vuosikymmenen aikana olemme korjanneet yli 4000 parveketta erilaisissa kohteissa. Repertuaarimme sekä käytettyjen työmetodien kirjo on laaja. Parvekeremontti taloyhtiössä toteutetaan yleensä pääosin 1910-1990 -lukujen taloissa. Olemme toteuttaneet monipuolisia parvekeremonttiprojekteja laidasta laitaan, muun muassa huonokuntoisten betoniparvekkeiden uusimisesta suojeltujen talojen arvokkaiden parvekkeiden entisöintiin.

Useimmissa tapauksissa parvekkeiden peruskorjaus riittää: hiekkapuhallamme, paikkaamme, vesieristämme ja maalaamme parvekkeen. Uusimme kaiteet ja lasituksen. Erittäin huonokuntoiset parvekkeet puramme pois kokonaan ja valamme tilalle uuden parvekkeen paikallavaluna.

Vaativimmat toteuttamamme parvekekorjaukset liittyvät Helsingin keskustan suojelluissa taloissa tehtyihin parvekkeiden entisöinteihin. Olemme palauttaneet vanhoja ja kuluneita parvekkeita entiseen loistoonsa alkuperäisen kaltaisiksi, jotta parvekkeet näyttävät siltä miltä ne näyttivät yli sata vuotta sitten. Helsinkiläisen As Oy Mielikin parvekkeiden entisöinnistä museovirasto antoi meille erityiskiitoksen.

Toteutamme pienet ja suuret parvekekorjaukset myös talvella, joka on kesän ohella oiva aika remontille sekä olosuhdesäätelyn että asukasviihtyvyyden näkökulmasta.

Parvekkeiden yhtenäinen lasitus virkistää julkisivun ilmettä

Parvekeremontin yhteydessä syntyy yleensä keskustelua myös parvekkeiden lasituksesta tai olemassaolevan lasituksen uusimisesta. Lasituksen uusinta tai toteutus on kannattavaa toteuttaa parvekeremontin yhteydessä. Useimmiten on järkevää purkaa kaikki erilaiset ja eri-ikäiset vanhat lasitukset pois ja uusia kaikki kerralla, sillä tässä tapauksessa lasitusten huoltovastuu jää asunto-osakeyhtiölle. Lasituksen taloudellinen merkitys parvekeremontin hinnassa on melko pieni, jopa alle 10 prosenttia koko urakan hinnasta. Kustannus on maksettu nopeasti takaisin säästyneiden lämmityskustannusten ansiosta.

KYSY LISÄÄ PARVEKEREMONTISTA

Parvekkeiden asianmukainen vesieristys edesauttaa pitkää ikää

Parvekkeiden vesieristys on parvekerakenteen tärkein yksittäinen tekninen osa. Parvekkeen oikeaoppinen vesieristys on yhtä tärkeää kuin kylpyhuoneissa. Parvekkeen pitkäaikaisen keston kannalta asianmukainen vesieristys on ratkaisevaa ja siksi se kannattaa huolehtia kuntoon parvekeremontin yhteydessä.

Hoidamme kaikki parvekeremonttiin liittyvät työt yhdellä kertaa

Ote Oy hoitaa parvekeremontin yhteydessä kuntoon kaikki korjausta vaativat seikat. Parvekekorjaukset usein pitävät sisällään myös muita töitä itse parvekkeen uusimisen tai peruskorjauksen lisäksi. Näitä voivat olla muun muassa

  • parvekeovien vaihto tai kunnostus
  • ikkunoiden vaihto tai kunnostus
  • parvekkeen taustaseinien kunnostus ja lämmöneristykset

Parvekeremontti ja julkisivusaneeraus kulkevat usein käsi kädessä. Parvekkeiden remontoinnin yhteydessä kannattaa yleensä suorittaa perusteellinen julkisivukorjaus, joka pitää sisällään rakennuksen koko ulkopinnan uusimisen tai kunnostuksen.

Talvi on loistava aika toteuttaa kerrostalon parvekeremontti

Asumisviihtyvyyden kannalta talvi on loistava aika kerrostalon parvekeremontin toteuttamiselle. Kun korjaukset toteutetaan talviaikaan, remontista on vähemmän haittaa asumiselle ja asukkaat pääsevät nauttimaan parvekkeella oleilusta koko kesäsesongin ajan.

Parvekeremontin toteuttaminen talvella tarjoaa myös rakennusteknisiä hyötyjä. Remontin aikana tehdään tarkkaa olosuhdevalvontaa ja parvekeremonteissa ihanteellinen työlämpötila on 10-15 astetta. Talviaikaan tehtävissä parvekeremonteissa tehdään tuplahuputus, joka auttaa lämpötilan hallinnassa. Kaksinkertaisten telinepeitteiden väliin jäävä ilmakerros toimii eristeenä ja helpottaa urakan olosuhdevalvontaa. Varsinkin leudon talven aikaan ihanneolosuhteet on helpompi saavuttaa maltillisen lämmityksen avulla, kun taas kuumana kesäpäivänä olosuhteiden hallinta voi olla haastavampaa, sillä ilma suojapressujen sisällä lämpenee helposti liian kuumaksi. Lämmitys talvisaikaan toteutetaan kaasun tai polttoöljyn avulla.

Parvekekorjaukset ammattitaidolla – kysy lisää!

Ote Oy – laadukasta ja kestävää korjausrakentamista

Meillä on vankka yli 30 vuoden kokemus parvekeremontista sekä julkisivusaneerauksista. Prosessimme on mietitty tarkasti ja urakat valvotaan aina ammattilaisen toimesta. Toimimme työmaalla pääurakoitsijana ja teemme yhteistyötä luotettujen alihankkijoidemme kanssa. Valmistelemme ja mallinnamme kaikki työvaiheet tarkasti ja huolehdimme myös työnaikaisesta tiedotuksesta asiaan kuuluvalla ammattitaidolla. Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös alihankkijoiltamme laatustandardin mukaista toimintaa.

Työmme puhuvat puolestaan, joten tutustu referensseihimme. Emme kenties ole kaikkein halvin vaihtoehto, mutta laadukas ja kustannustehokas olemme aina. Parvekeremontin hinta määritetään aina projektin mukaan.

Pyydä tarjous lomakkeella:

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2023 Ote Oy