YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
KATTAVAT REMONTTIPALVELUT TALOYHTIÖILLE

Saneerausurakat Helsingin seudulla

Ote Oy:n päätoimiala on kiinteistöjen korjausrakentaminen, jota teemme Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueilla.

Asiakaskuntamme koostuu erityisesti pääkaupunkiseudun asunto-osakeyhtiöistä. Palvelumme kattaa monipuoliset saneeraustyöt kuten parvekeremontti, julkisivusaneeraukset ja julkisivumaalaukset sekä kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen korjaukset, maalaus- ja sisäsaneeraukset.

Noudatamme työssämme ISO 9001:2000 -standardin mukaista laatujärjestelmää – parasta mahdollista.

Julkisivuremontti vai sisätilojen parannus – mitä yhtiössäsi tarvitaan?

Olipa kyseessä sitten parvekeremontti, julkisivumaalaus, täydellinen julkisivusaneeraus tai muu saneerausurakka, räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa. Toimialueemme kattaa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun.

julkisivusaneeraus

Rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi

Uusin toimialamme on rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi. Vuosikymmenien kokemusten jälkeen katsomme olevamme kykeneviä neuvomaan ja tukemaan alan yrityksiä. Osaamisemme piilee prosessinhallinnassa, yritysten ohjauksessa ja laatukysymyksissä, jotka parantavat yritysten kannattavuutta.

Tuhansien asiakkaiden kokenut rakennusliike

Kohteita meille on kertynyt satoja ja asiakkaita tuhansia. Olemme urakoineet esimerkiksi yli 3000 parvekkeen peruskunnostusta vuosien varrella. Olemme myös tehneet Helsingin kaupungin sosiaalivirastolle sadoittain erilaisia muutostöitä vanhusten, vammaisten ja liikuntaesteisten asuntoihin. Näissä töissä kuulumme pääkaupunkiseudun kaikkein kokeneimpien yritysten joukkoon. Yritämme olla parhaita, mutta emme halvimpia. Tutustu referensseihimme!

Kun tilaat meiltä remonttipalvelun, lupaamme sinulle seuraavat asiat:

  • Teemme suunnittelukäynnin asiakkaan luona. Kohteen näkeminen kertoo ammattilaisillemme enemmän kuin piirrokset tai kuvailut. Käynti on maksuton.
  • Annamme tarjouksen asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman ja työselityksen mukaan.
  • Teemme kirjallisen sopimuksen pienurakkasopimusluonnoksen pohjalta. Suunnitelmat ja työselitys toimivat sopimuksen pohjana.
  • Autamme mahdollisten rakennuslupien tai toimenpidelupien hankinnassa. Hankimme tarvittaessa työlle myös ulkopuolisen valvojan asiakkaan lukuun.
  • Annamme hintatakuun, ja mahdollinen viivästyssakko on määritelty sopimuksessa.
  • Kaikella työllä on kahden vuoden takuu.
  • Annamme oman erillisen selvityksen ja takuun vesieritystöistä.
  • Teemme molemmille osapuolille vastaanottotarkastuspöytäkirjan, joka allekirjoitetaan urakan lopuksi.

Taloyhtiöremontti

Remontille kannattaa kysyä aina kirjallinen tarjous ja tarjouksia kannattaa vertailla huolellisesti. Mitä tarkemmin osaat yksilöidä tarpeet ja toiveet remontin suhteen, sitä tarkemman tarjouksen pystymme laskemaan ja sitä helpompaa on myös tarjouksien vertailu.

Toimitamme tarjouksen kohteestanne viiden arkipäivän kuluessa yhteydenotostanne. Vastaamme luonnollisesti hinnoistamme ja aikatauluistamme. Yksityishenkilön kodin tai vapaa-ajanasunnon kunnossapito- ja perusparannustyö oikeuttaa myös verotuksessa kotitalousvähennykseen – lue lisää vähennyksestä.

Aikataulut ja maksuerät sovimme asiakkaan kanssa kirjallisesti sopimuksessa – aikataulut pitävät ja töistä maksetaan työn edistymisen mukaan. Sopimukset laaditaan rakennusalan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Kun teemme sopimuksen, sovimme kaikesta. Sopimus turvaa sekä asiakkaan että meidän vastuumme ja oikeutemme.

Jokaisessa remonttikohteessa on oma nimetty vastuuhenkilö/työnjohtajansa, jonka tehtävänä on vastata työn edistymisestä, laadusta ja aikataulusta. Työnjohtaja toimii asiakkaan kanssa yhteistyössä koko urakka-ajan.

Ote Oy  – teemme mielikuvista totta

Remontti Helsingissä ja lähialueilla laadukkaasti ja ammattitaidolla Ote Oy:ltä. Remontti alkaa suunnitelmasta, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja mielikuvat. Remontoinnin ammattilaisena autamme asiakasta tekemään remonttiunelmistaan totta – pukemaan mielikuvat sanoiksi, materiaaleiksi, työtavoiksi ja hinnoiksi. Kun asiakas tietää mitä haluaa, on meidän helppo muuttaa idea käytännön suunnitelmaksi ja toteutukseksi. Jos idea tai mielikuva tulevan remontit lopputuloksesta ei ole selkeä, on mahdollista kääntyä suunnittelijan ja arkkitehdin puoleen. Me autamme ja neuvomme asiakastamme projektin kaikissa askelissa. Teemme remontit koko pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki – Espoo – Vantaa.

Sisäremontit kannattaa mahdollisuuksien mukaan sijoittaa talvikauteen. Kesä on rakennusalan sesonkia, joten silloin hinnat ovat huipussaan ja toimitusaika saattaa olla hyvinkin pitkä. Talvella remontti onnistuu edullisemmin ja nopeammalla aikataululla.

Teemme kaikki taloyhtiöiden korjaukset ja remontit Helsingin alueella. Vankka kokemuspohjamme tuo asiakkaillemme rahanarvoista hyötyä ja säästöä. 30 vuoden aikana olemme törmänneet lähestulkoon kaikkeen ja löytäneet parhaat ratkaisut joka tilanteeseen. Remontti Helsinki – laadukkaasti ja luotettavasti. Ote Oy on pienten ja suurten remonttien ammattilainen.

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2021 Ote Oy