Monipuoliset remontit ja saneerausurakat Helsingin seudulla

Ote Oy:n päätoimiala on kiinteistöjen korjausrakentaminen, jota teemme Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueilla. Asiakaskuntamme koostuu erityisesti pääkaupunkiseudun asunto-osakeyhtiöistä. Palvelumme kattaa monipuoliset saneeraustyöt kuten parvekeremontti, julkisivusaneeraukset ja julkisivumaalaukset sekä kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen korjaukset, maalaus- ja sisäsaneeraukset  Noudatamme työssämme ISO 9001:2000 -standardin mukaista laatujärjestelmää – parasta mahdollista.

Rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi

Uusin toimialamme on rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi. Vuosikymmenien kokemusten jälkeen katsomme olevamme kykeneviä neuvomaan ja tukemaan alan yrityksiä. Osaamisemme piilee prosessinhallinnassa, yritysten ohjauksessa ja laatukysymyksissä, jotka parantavat yritysten kannattavuutta.

Tuhansien asiakkaiden kokenut rakennusliike

Kohteita meille on kertynyt satoja ja asiakkaita tuhansia. Olemme urakoineet esimerkiksi yli 3000 parvekkeen peruskunnostusta vuosien varrella. Olemme myös tehneet Helsingin kaupungin sosiaalivirastolle sadoittain erilaisia muutostöitä vanhusten, vammaisten ja liikuntaesteisten asuntoihin. Näissä töissä kuulumme pääkaupunkiseudun kaikkein kokeneimpien yritysten joukkoon. Yritämme olla parhaita, mutta emme halvimpia. Tutustu referensseihimme!

Julkisivuremontti vai sisätilojen parannus – mitä yhtiössäsi tarvitaan?

Ota yhteyttä ja kerro millainen saneerausprojekti taloyhtiölläsi on edessä. Olipa kyseessä sitten parvekeremontti, julkisivumaalaus, täydellinen julkisivusaneeraus tai muu saneerausurakka, räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa. Toimialueemme kattaa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!