YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

KATTAVAT REMONTTIPALVELUT TALOYHTIÖILLE

Saneerausurakat Helsingin seudulla

Ote Oy:n päätoimiala on kiinteistöjen korjausrakentaminen, jota teemme Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueilla.

Asiakaskuntamme koostuu erityisesti pääkaupunkiseudun asunto-osakeyhtiöistä. Palvelumme kattaa monipuoliset saneeraustyöt kuten parvekeremontti, julkisivusaneeraukset ja julkisivumaalaukset sekä kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen korjaukset, maalaus- ja sisäsaneeraukset.

Noudatamme työssämme ISO 9001:2000 -standardin mukaista laatujärjestelmää – parasta mahdollista.

Julkisivuremontti vai sisätilojen parannus – mitä yhtiössäsi tarvitaan?

Olipa kyseessä sitten parvekeremontti, julkisivumaalaus, täydellinen julkisivusaneeraus tai muu saneerausurakka, räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa. Toimialueemme kattaa Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun.

julkisivusaneeraus

Rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi

Uusin toimialamme on rakennusalan yritysten kehittäminen ja konsultointi. Vuosikymmenien kokemusten jälkeen katsomme olevamme kykeneviä neuvomaan ja tukemaan alan yrityksiä. Osaamisemme piilee prosessinhallinnassa, yritysten ohjauksessa ja laatukysymyksissä, jotka parantavat yritysten kannattavuutta.

Tuhansien asiakkaiden kokenut rakennusliike

Kohteita meille on kertynyt satoja ja asiakkaita tuhansia. Olemme urakoineet esimerkiksi yli 3000 parvekkeen peruskunnostusta vuosien varrella. Olemme myös tehneet Helsingin kaupungin sosiaalivirastolle sadoittain erilaisia muutostöitä vanhusten, vammaisten ja liikuntaesteisten asuntoihin. Näissä töissä kuulumme pääkaupunkiseudun kaikkein kokeneimpien yritysten joukkoon. Yritämme olla parhaita, mutta emme halvimpia. Tutustu referensseihimme!

Taloyhtiöremontti

Ote Oy  – teemme mielikuvista totta

Remontti Helsingissä ja lähialueilla laadukkaasti ja ammattitaidolla Ote Oy:ltä. Remontti alkaa suunnitelmasta, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja mielikuvat. Remontoinnin ammattilaisena autamme asiakasta tekemään remonttiunelmistaan totta – pukemaan mielikuvat sanoiksi, materiaaleiksi, työtavoiksi ja hinnoiksi. Kun asiakas tietää mitä haluaa, on meidän helppo muuttaa idea käytännön suunnitelmaksi ja toteutukseksi. Jos idea tai mielikuva tulevan remontit lopputuloksesta ei ole selkeä, on mahdollista kääntyä suunnittelijan ja arkkitehdin puoleen. Me autamme ja neuvomme asiakastamme projektin kaikissa askelissa. Teemme remontit koko pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki – Espoo – Vantaa.

Sisäremontit kannattaa mahdollisuuksien mukaan sijoittaa talvikauteen. Kesä on rakennusalan sesonkia, joten silloin hinnat ovat huipussaan ja toimitusaika saattaa olla hyvinkin pitkä. Talvella remontti onnistuu edullisemmin ja nopeammalla aikataululla.

Teemme kaikki taloyhtiöiden korjaukset ja remontit Helsingin alueella. Vankka kokemuspohjamme tuo asiakkaillemme rahanarvoista hyötyä ja säästöä. 30 vuoden aikana olemme törmänneet lähestulkoon kaikkeen ja löytäneet parhaat ratkaisut joka tilanteeseen. Remontti Helsinki – laadukkaasti ja luotettavasti. Ote Oy on pienten ja suurten remonttien ammattilainen.

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2024 Ote Oy