YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

kylpyhuoneremontit taloyhtiöille

Kylpyhuone­remontti ja muut kosteat tilat

Kylpyhuoneremontti Helsinki ammattitaidolla Ote Oy:ltä.

Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmista remonteista. Aikataulun ja remontin sujuvuuden merkitys korostuu, sillä pitkittyessään kylpyhuoneremontti on kodin käytön kannalta varsin hankala. Ote Oy (kylpyhuoneremontti Helsinki) on nähnyt ja kokenut kaiken mahdollisen – sekä löytänyt ratkaisut kaikkiin vastaan tulleisiin haasteisiin. Toteutamme remontit aina asiakkaan lähtökohdista ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Teemme kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella.

PYYDÄ TARJOUS

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti ammattitaidolla alusta loppuun

Asiakas valitsee pintamateriaalit – Ote Oy hoitaa valittujen tarvikkeiden ja kalusteiden tilauksen ja asennuksen.

Ote Oy on alan kokenut osaaja, joka on remontoinut pääkaupunkiseudun kylpyhuoneita jo 30 vuoden ajan. Vuosien aikana olemme remontoineet noin 1800 kylpyhuonetta – yhdessäkään kohteessamme ei ole ilmennyt vesivahinkoja, joita olisimme joutuneet myöhemmin korjaamaan.

SOITA 040 847 3711


Ote Oy on monipuolinen kosteiden tilojen saneeraja

Videolla kerromme Mäkelänrinteen uimahallin laatoitustöistä.


Kylpyhuoneremontit

Remontoi koko kylpyhuone kerralla

Kylpyhuone kannattaa remontoida kerralla kokonaan. Näin varmistetaan muun muassa, että vesieristeet ovat asianmukaiset ja pitävät. Remonteissamme lyhyt läpimenoaika yhdistyy laatuun ja luotettavuuteen. Hoidamme kaiken asiakkaan puolesta ja kylpyhuone valmistuu siistittynä luovutukseen.

Puramme vanhan ja kuljetamme purkujätteet pois. Mittaamme kosteuden ja tarvittaessa kuivatamme tilan. Asennamme asianmukaiset vesieristeet, laatoitamme ja käsittelemme pinnat, asennamme kaulusteet ja teemme kohteen viimeistelyt. Luotettavat alihankkijamme hoitavat kohteen putki- ja sähkötyöt. Limitämme aikataulumme, jotta remontti etenee suunniteltujen aikataulujen mukaisesti.

Kylpyhuoneremontti valmistuu 1-3 viikossa

Kylpyhuoneremontti on teknisesti kodin vaativin remontti, jonka tärkein elementti on vesieristys. Kylpyhuoneremontti kestää kylppärin koosta ja halutuista ratkaisuista riippuen yleensä 1-2 viikkoa. Jos tilassa ilmenee kosteutta, kuluu kuivatukseen normaalisti yksi- kaksi viikkoa lisää.

Katselmukset ja tarkastukset

Remontin edistyessä tehdään vähintään kolme eri katselmusta: purkukatselmus, vesieristekatselmus ja lopputarkastus, mahdollisesti myös runkokatselmus. Jokaisesta katselmuksesta laaditaan oma dokumenttinsa.

Osakas tilaa kolmannen osapuolen suorittamaan vesieristystarkastuksen – tämän edellyttää taloyhtiö. Lopputarkastuksessa ovat mukana asentaja sekä valvoja tai osakas itse.


Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia?

Muista seuraavat asiat:

  • Mitä pitemmälle on remontti suunnittelu ja mitä tarkempi suunnitelma, sitä paremmat ja vertailukelpoisemmat hinta-arviot ja tarjoukset saat.
  • Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä todennäköisemmin saat remontin toteutuksen haluamaasi ajankohtaan. Jos haluat remontin esimerkiksi syksyyn, kannattaa kysellä tarjouksia viimeistään jo kesällä.

Huom. Talvella toimitusaikataulut ovat normaalia hieman nopeammat ja sisäremontit kannattaakin sijoittaa talvikauteen – talvella remonttien aikataulut ovat kesää nopeammat ja hinnat edullisemmat.

PYYDÄ TARJOUS

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2024 Ote Oy