YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
PORRASKÄYTÄVÄN MAALAUS

Porras­käytävän maalaus

Korjausrakentaminen, mm. porraskäytävän maalaus, kosteiden tilojen remontit, julkisivusaneeraukset ja -maalaukset sekä parvekekorjaukset, ovat erikoisalaamme.

Ote Oy on toiminut vuodesta 1987 ja on lähes mahdotonta nimetä korjausrakentamisen urakkaa, mikä ei kuluneen 30 vuoden aikana olisi tullut eteemme ratkaistavaksi.

SOITA 040 847 3711

Porraskäytävän maalaus edullisesti

Porraskäytävän maalaus on yleensä suhteellisen mutkaton urakka, varsinkin jos kyse on niin sanotusta siistimis- eli pesumaalauksesta. Toisaalta ennen sotia rakennetuissa taloissa voi olla hyvinkin koristeellisia porraskäytäviä, jolloin maalaus on hyvin tarkkaa ja ainutlaatuista työtä.

Porrasremontissa puhdistamme pinnat, paikkaamme kolot ja naarmut ja maalaamme pinnat. Käymme läpi katot ja seinät, kaikki maalattavat pinnat. Jos porraskäytävän pinnat ovat erittäin huonossa kunnossa, voidaan ne ylitasoittaa kauttaaltaan.

Porraskäytävän maalaus ja kunnostus voidaan toteuttaa myös arkkitehdin tai suunnittelijan suunnitelman pohjalta, jossa on määritelty tarkkaan mm. uusien pintojen värit ja tilan valaistussuunnitelma.

Ota yhteyttä ja kysy samalla myös julkisivumaalauksesta.

rappukäytävän maalaus

porraskäytävän maalaaminen vaiheessa

Akustiikkalevyt

Maalatessa porraskäytävää kannattaa uusia myös tilan akustiikkalevyt, varsinkin jos vanhat levyt ovat saaneet osumia tai ovat muuten huonokuntoisia. Jos porraskäytävässä ei ole akustiikkalevyjä, kannattaa sinne asentaa sellaiset, sillä akustiikkalevyt hävittävät käytävästä kantautuvat äänet tehokkaasti ja asukkaiden asumisviihtyvyys paranee.

Kestävät rakennusmateriaalit

Historiamme aikana rakennusmateriaalit ovat muuttuneet ja kehittyneet, ja olemme toimineet Suomessa edelläkävijänä esimerkiksi uusien polymeerimodifioitujen tuotteiden käytössä. Aikoinaan yhdessä kohteessa jouduttiin käyttämään lähes 30:tä eri ainetta, ja jopa kolmen eri komponentin yhdistelmin. Nykyään työ hoituu noin viidellä tuotteella, mikä tietenkin vaikuttaa edullisesti myös työn hintaan. Ote Oy tarjoaa parasta palvelua edullisempaan hintaan.

Laadukasta korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla

Ote Oy on korjausrakentamisen asiantuntija ja edelläkävijä pääkaupunkiseudulla, suurin osa urakkakohteistamme sijaitsee juurikin Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa. Palvelemme yritysasiakkaita, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijöitä, suunnittelijoita ja yksityisiä kuluttajia. Meiltä myös parveke- ja kattomaalaukset sekä lumenpudotus.

Ote Oy – pitää minkä lupaa

Porraskäytävien maalaukset, kosteiden tilojen remontit, julkisivusaneeraukset ja parvekekorjaukset onnistuvat 30 vuoden rautaisella kokemuksella. Työprosessimme on suunniteltu tarkasti ja urakoissa on aina ammattivalvoja. Toimimme työmaillamme pääurakoitsijana ja työskentelemme luotettujen alihankkijoiden kanssa. Mallinnamme työvaiheet tarkasti ja huolehdimme myös työnaikaisesta tiedotuksesta asiaan kuuluvalla tarkkuudella.

Sovellamme työssämme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös alihankkijoilta laatustandardin mukaista toimintaa.

Työmme puhuvat puolestaan. Kun haluat laadukasta työjälkeä kustannustehokkaaseen hintaan, tutustu referensseihimme ja pyydä tarjous.

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ!

Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella:

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2021 Ote Oy