YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

LUMENPUDOTUS NOPEALLA AIKATAULULLA
Varaa nyt

Lumenpudotus nopeasti pääkaupunkiseudulla

Lumenpudotus kattoa vahingoittamatta taloyhtiöille Uudenmaan alueella. Lumenpudotus kannattaa tehdä silloin, kun lumikuorma katolla alkaa kasvaa. Kova lumisade voi täyttää katon nopeasti ja lumikerros voi muuttua hyvinkin painavaksi, kun lämpötila nousee. Palvelemme myös kiiretapauksissa nopealla aikataululla! Lumenpudotus onnistuu meiltä siis ripeästi, jos tilanne sitä vaatii.

SOITA 040 847 3711

Lumenpudotus Uudenmaan alueella

Lumenpudotus on tärkeä osa katon kunnossapitoa. Jos katolle on kertynyt lunta, kannattaa tilanteeseen reagoida mieluummin nopeasti kuin odotella liian pitkään. Tilaa ammattitaitoinen lumenpudotus pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) jopa seuraavaksi päiväksi. Järjestämme myös lumen kuljetuksen tarvittaessa.

Ammattitaitoinen lumenpudotus hoidetaan varovaisesti ja huolella. Emme vie katolle mitään terävää tai metallista, jotta peltikatot eivät vaurioidu. Lumikolissamme ei ole teräkärkiä emmekä hakkaa kattoa. Lumenpudotus onnistuu ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme onnistuu turvallisesti ja luotettavasti.

Lumenpudottajat työtehtävissä

Lumenpudotus kattoa vahingoittamatta - Ote Oy.

Lumenpudotus yhteistyösopimuksella

Lumenpudotus onnistuu meiltä myös osana laajempaa yhteistyösopimusta. Sopimuksella valvomme taloyhtiön katon kuntoa. Jos tilaat Ote Oy:ltä syksyksi katon tarkastuksen ja talveksi lumenpudotuksen, voimme taata, että kattosi on lumen alla hyvässä kunnossa. Se helpottaa työtämme ja parantaa palvelumme laatua. Jos emme ole tehneet syystarkastusta, meidän on vaikeampi arvioida katon kuntoa.

Katto kannattaa puhdistuttaa ja tarkastuttaa joka syksy, jotta sen käyttöikä pitenee ja isommilta ongelmilta vältytään. Säännöllisellä tarkastuksella säästät rahaa, sillä orastaviin ongelmiin voidaan puuttua heti. Meiltä saat tarvittaessa myös peltikaton maalauksen, jos katto kaipaa huollon yhteydessä uutta pintaa Uudenmaan alueella.

Lumenpudotus pitkällä kokemuksella ja turvallisesti

Lumenpudotus hoituu meiltä näppärästi, sillä työntekijöillämme on vastaavista töistä usean vuoden kokemus. Meillä on käytössämme laatuohjelma, jolla valvomme, että työntekijöillämme on asianmukaiset turvavälineet katolle kiivetessä. Lisäksi mukana on ns. alamies, joka valvoo taloyhtiön ympäristössä liikkuvien ihmisten turvallisuutta kun lumenpudotus on käynnissä.

Kunnossapitovastuu on kuitenkin viime kädessä taloyhtiön isännöitsijällä ja hallituksella. Lumenpudotus voidaan siirtää huoltoyhtiön tehtäväksi, mutta vastuu turvallisuuden tarkastamisesta on edellä mainituilla tahoilla. Lumenpudotus kuuluu tarjontaamme Uudenmaan alueella.

Lumet pois katolta Ote Oy:n avulla

Kysy lisää tai tilaa lumenpudotus helposti puhelimitse. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen Jos lumenpudotus varataan hyvissä ajoin, ehdimme käydä paikan päällä etukäteen, tarkastaa turvavaljaiden kiinnitysmahdollisuudet ja tutustua kohteeseen. Kannattaa myös kysäistä yhteistyösopimuksesta, joka takaa kokonaisvaltaisemman palvelun ja katon pitkän iän.

Meiltä onnistuu lumenpudotus myös kiiretoimituksia, joten voit ottaa yhteyttä lyhyelläkin varoitusajalla. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet).

LUMENPUDOTUS – KYSY TARJOUS!

Ota yhteyttä lomakkeella:

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2024 Ote Oy