YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
LUMENPUDOTUS NOPEALLA AIKATAULULLA
Varaa nyt

Lumenpudotus nopeasti pääkaupunkiseudulla

Kattoa vahingoittamaton lumenpudotus taloyhtiöille Uudenmaan alueella. Palvelemme myös kiiretapauksissa nopealla aikataululla!

SOITA 040 847 3711

Lumenpudotus Uudenmaan alueella

Jos katolle on kertynyt lunta, kannattaa tilanteeseen reagoida mieluummin nopeasti kuin odotella liian pitkään. Tilaa ammattitaitoinen lumenpudotus pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) jopa seuraavaksi päiväksi. Järjestämme myös lumen kuljetuksen tarvittaessa.

Lumenpudotus hoidetaan varovaisesti ja ammattitaitoisesti. Emme vie katolle mitään terävää tai metallista, jotta peltikatot eivät vaurioidu. Lumikolissamme ei ole teräkärkiä emmekä hakkaa kattoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa lumet pois katolta turvallisesti ja luotettavasti.

Lumenpudottajat työtehtävissä

Lumenpudotus kattoa vahingoittamatta - Ote Oy.

Laadi kanssamme lumenpudotuksesta yhteistyösopimus

Yhteistyösopimuksella valvomme taloyhtiön katon kuntoa. Jos tilaat Ote Oy:ltä syksyksi katon tarkastuksen ja talveksi lumenpudotuksen, voimme taata, että kattosi on lumen alla hyvässä kunnossa. Se helpottaa työtämme ja parantaa palvelumme laatua. Jos emme ole tehneet syystarkastusta, meidän on vaikeampi arvioida katon kuntoa.

Katto kannattaa puhdistuttaa ja tarkastuttaa joka syksy, jotta sen käyttöikä pitenee ja isommilta ongelmilta vältytään. Säännöllisellä tarkastuksella säästät rahaa, sillä orastaviin ongelmiin voidaan puuttua heti. Meiltä saat tarvittaessa myös peltikaton maalauksen, jos katto kaipaa huollon yhteydessä uutta pintaa Uudenmaan alueella.

Lumenpudotus pitkällä kokemuksella ja turvallisesti

Katon puhdistus lumesta hoituu meiltä näppärästi, sillä työntekijöillämme on vastaavista töistä usean vuoden kokemus. Meillä on käytössämme laatuohjelma, jolla valvomme, että työntekijöillämme on asianmukaiset turvavälineet katolle kiivetessä. Lisäksi mukana on ns. alamies, joka valvoo taloyhtiön ympäristössä liikkuvien ihmisten turvallisuutta.

Kunnossapitovastuu on kuitenkin viime kädessä taloyhtiön isännöitsijällä ja hallituksella. Lumenpudotus voidaan siirtää huoltoyhtiön tehtäväksi, mutta vastuu turvallisuuden tarkastamisesta on edellä mainituilla tahoilla. Toimimme Uudenmaan alueella.

Lumet pois katolta Ote Oy:n avulla

Ota meihin yhteyttä soittamalla tai puhelimitse. Jos lumenpudotus varataan hyvissä ajoin, ehdimme käydä paikan päällä etukäteen, tarkastaa turvavaljaiden kiinnitysmahdollisuudet ja tutustua kohteeseen. Kannattaa myös kysäistä yhteistyösopimuksesta, joka takaa kokonaisvaltaisemman palvelun ja katon pitkän iän.

Tarjoamme myös kiiretoimituksia, joten voit ottaa yhteyttä lyhyelläkin varoitusajalla. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet).

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ!

Ota yhteyttä lomakkeella:

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2021 Ote Oy