YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
KORJAUSRAKENTAMINEN
Sovi tapaaminen

Korjausrakentaminen pääkaupunkiseudulla

Korjausrakentaminen on meidän erikoisalaamme, ja olemmekin sen saralla asiantuntija ja edelläkävijä. Toimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu, jossa palvelemme yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijöitä ja suunnittelijoita.

Saneerauspalvelumme:

  • kerrostalojen sisä- ja ulkoremontit
  • julkisivut
  • parvekekorjaukset
  • kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen saneeraukset
  • sisä- ja ulkopintojenmaalaukset
  • peltikaton maalaus

KYSY LISÄÄ!

Korjausrakentaminen palveluna

Olemme korjausrakentamisessa luotettava kumppani, jolta hoituvat kaikki työt laadukkaasti ja ammattimaisesti hankkeessa kuin hankkeessa. Räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa.

Palveluihimme kuuluvat parvekekorjaukset ja julkisivusaneeraukset, kylpyhuoneremontit ja muiden kosteiden tilojen korjaukset sekä kaikki maalaustyöt ja muut sisäsaneeraukset. Lisäksi meiltä onnistuu kattoa vahingoittamaton lumenpudotus pääkaupunkiseudulla.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi, voimme varmasti auttaa sinua! Soita meille numeroon 0400 430 376 tai laita sähköpostia ote@ote.fi.

Miksi juuri Ote Oy?

Yritys on toiminut jo yli 30 vuotta, joten korjausrakentaminen on meillä selkäytimessä. Ammattilaisemme ovat itseohjautuvia ja itsekriittisiä, emmekä koskaan luovuta asiakkaalle keskeneräistä työtä. Työn laatua valvotaan laatustandardimme mukaisen sisäisen luovutusjärjestelmän kautta.

Isot perusparannukset ovat meille tuttuja, mutta myös pienempi korjausrakentaminen onnistuu meiltä. Työntekijöidemme laaja-alaisuus on mielestämme paras keino kokonaisuuden hahmottamisessa. Jokainen työntekijä on vastuussa koko projektin onnistumisesta. Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös alihankkijoiltamme laatustandardinsa mukaista toimintaa.

Korjausrakentaminen ja muut saneerauspalvelumme hoidetaan aina laatu ja asiakas edellä. Meidän kanssamme asiakas tietää, mitä tapahtuu ja tieto kulkee.

Valitse oikea kumppani

Jos haluat kumppanin, jolta korjausrakentaminen sujuu laadukkaasti ja aikataulussa, ota meihin yhteyttä. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Tutustu referensseihimme täällä. Valitse varma ja luotettava Ote Oy!

OTA YHTEYTTÄ!

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2020 Ote Oy