YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
KORJAUSRAKENTAMINEN
Sovi tapaaminen

Korjausrakentaminen pääkaupunkiseudulla

Korjausrakentaminen on meidän erikoisalaamme, ja olemmekin sen saralla asiantuntija ja edelläkävijä. Toimialuettamme on Uusimaa eli Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Palvelemme yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijöitä ja suunnittelijoita. Valitse varma ja luotettava Ote Oy!

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ!

Saneerauspalvelumme

Korjausrakentaminen jokaiseen tarpeeseen:

  • kerrostalojen sisä- ja ulkoremontit
  • julkisivut
  • parvekekorjaukset
  • kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen saneeraukset
  • sisä- ja ulkopintojenmaalaukset
  • peltikaton maalaus

Korjausrakentaminen Uudenmaan alueella

Korjausrakentaminen tarkoittaa meille toimivaa kumppanuutta, luottamusta ja korkeaa ammattitaitoa. Hoidamme kaikki työt laadukkaasti ja ammattimaisesti hankkeessa kuin hankkeessa. Räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa.

Palveluihimme kuuluvat parvekekorjaukset ja julkisivusaneeraukset, kylpyhuoneremontit ja muiden kosteiden tilojen korjaukset sekä kaikki maalaustyöt ja muut sisäsaneeraukset. Lisäksi meiltä onnistuu kattoa vahingoittamaton lumenpudotus pääkaupunkiseudulla.

Miksi juuri Ote Oy?

Yritys on toiminut jo yli 30 vuotta Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella, joten korjausrakentaminen ja alueen rakennuskanta ovat meillä selkäytimessä. Ammattilaisemme ovat itseohjautuvia ja itsekriittisiä, emmekä koskaan luovuta asiakkaalle keskeneräistä työtä. Työn laatua valvotaan laatustandardimme mukaisen sisäisen luovutusjärjestelmän kautta.

Isot perusparannukset ovat meille erityisen tuttuja, mutta hoidamme laadukkaasti kaikenkokoiset työt. Työntekijöidemme laaja-alaisuus on mielestämme paras keino kokonaisuuden hahmottamisessa. Jokainen työntekijä on vastuussa koko projektin onnistumisesta. Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös alihankkijoiltamme laatustandardinsa mukaista toimintaa.

Valitse oikea kumppani Helsingin seudulla

Jos haluat kumppanin, jolta korjausrakentaminen sujuu laadukkaasti ja aikataulussa, ota meihin yhteyttä. Kerro meille tarpeestasi, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Olemme tehneet valtavasti erilaisia projekteja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Espoo). Tutustu referensseihimme täällä.

Kaikki työt hoidetaan aina laatu ja asiakas edellä. Meidän kanssamme asiakas tietää, mitä tapahtuu ja tieto kulkee saumattomasti. Soita meille numeroon 0400 430 376, laita sähköpostia ote@ote.fi tai jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla alla olevasta painikkeesta.

JÄTÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ!

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2020 Ote Oy