YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
KORJAUSRAKENTAMINEN
Sovi tapaaminen

Korjausrakentaminen pääkaupunkiseudulla

Korjausrakentaminen, kuten parvekeremontit ja julkisivupinnoitukset, ovat meidän erikoisalaamme. Toteutamme mielellämme kerralla isompia korjausrakentamisen kokonaisuuksia. Toimialuettamme on Uusimaa eli Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Palvelemme yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijöitä ja suunnittelijoita. Valitse korjausrakentamisen kumppaniksi varma ja luotettava Ote Oy!

KYSY LISÄÄ KORJAUSRAKENTAMISESTA

Korjausrakentaminen voi sisältää:

  • parvekeremontit
  • julkisivupinnoitukset
  • kerrostalojen sisä- ja ulkoremontit
  • äänieristykset ja energiatehokkuutta lisäävät remontit
  • kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen saneeraukset
  • sisä- ja ulkopintojen maalaukset
  • peltikaton maalaus

Pidennä rakennuksen käyttöikää

Korjausrakentaminen ja erilaiset saneeraustyöt tuovat rakennukselle lisää elinikää, nostavat sen arvoa ja ennaltaehkäisevät ongelmien syntyä. Kun korjaukset tehdään hyvissä ajoin, vältytään paljon kalliimmilta remonteilta. Taloyhtiön hoitaminen on huomattavasti tehokkaampaa ja edullisempaa, jos kiinteistön huoltovälit pidetään säännöllisinä. Korjausrakentaminen tai huoltotoimenpide kannattaa tehäd kerralla useamman korjauksen kanssa, jotta kaikki osa-alueet saadaan kerralla kuntoon. Tämä on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin tehdä pieniä remontteja joka vuosi. 

Korjausrakentaminen Uudenmaan alueella

Korjausrakentaminen tarkoittaa meille toimivaa kumppanuutta, luottamusta ja korkeaa ammattitaitoa. Hoidamme kaikki työt laadukkaasti ja ammattimaisesti hankkeessa kuin hankkeessa. Räätälöimme mielellämme yhtiöllesi reilun remonttipalvelun, joka voi sisältää monipuolisia tehtäviä niin sisä- kuin ulkopintojen kunnostusprojekteissa. Mitä selkeämmät suunnitelmat me urakoitsijana saamme, sitä helpommin ja ongelmattomammin projekti hoituu. Voimme myös tarvittaessa osallistua korjausrakentamisen suunnitelmien tekemiseen.

Palveluihimme kuuluvat parvekeremontit ja julkisivusaneeraukset, kylpyhuoneremontit ja muiden kosteiden tilojen korjaukset sekä kaikki maalaustyöt ja muut sisäsaneeraukset. Korjausrakentamisen lisäksi meiltä onnistuu kattoa vahingoittamaton lumenpudotus pääkaupunkiseudulla.

Miksi korjausrakentaminen juuri Ote Oy:ltä?

Korjausrakentaminen on ala, jolta meillä on erityisen paljon kokemusta. Yritys on toiminut jo yli 30 vuotta Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella, joten korjausrakentaminen ja alueen rakennuskanta ovat asettuneet vankasti selkäytimeemme. Ammattilaisemme ovat itseohjautuvia ja itsekriittisiä, emmekä koskaan luovuta asiakkaalle keskeneräistä työtä. Korjausrakentaminen on tarkasti valvottua ja lopputuloksen laatu määritellään laatustandardimme mukaisen luovutusjärjestelmän kautta.

Isot perusparannukset ovat meille erityisen tuttuja, mutta hoidamme laadukkaasti kaikenkokoiset korjausrakentamisen työt. Työntekijöidemme laaja-alaisuus on mielestämme paras keino kokonaisuuden hahmottamisessa. Jokainen työntekijä on vastuussa koko projektin onnistumisesta. Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös korjausrakentamisen alihankkijoiltamme laatustandardinsa mukaista toimintaa.

Oikea kumppani korjausrakentamiseen Helsingin seudulla

Jos haluat kumppanin, jolta korjausrakentaminen sujuu laadukkaasti ja aikataulussa, ota meihin yhteyttä. Kerro meille tarpeestasi, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Olemme tehneet valtavasti erilaisia projekteja pääkaupunkiseudulla Helsinki, Vantaa ja Espoo. Tutustu referensseihimme täällä.

Korjausrakentaminen hoidetaan aina laatu ja asiakas edellä. Meidän kanssamme asiakas tietää, mitä tapahtuu ja tieto kulkee saumattomasti. Jos tarvitset osaavan ammattilaisen, jolta onnistuu korjausrakentaminen, soita meille numeroon 0400 430 376, laita sähköpostia ote@ote.fi tai jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla alla olevasta painikkeesta.

PYYDÄ TARJOUS KORJAUSRAKENTAMISESTA

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2023 Ote Oy