YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken

040 847 3711 | ote@ote.fi

täydellinen julkisivusaneeraus

Julkisivu­saneeraus ja julkisivu­maalaus

Julkisivumaalaus tai julkisivusaneeraus voi tulla ajankohtaiseksi, jos rakennuksen ulkopinnan ehostuksesta on kulunut jo tovi. Ote Oy toteuttaa julkisivumaalauksen tai täydellisen julkisivusaneerauksen. Parvekeremontti, porraskäytävän maalaus ja muu korjausrakentaminen kuuluvat erikoisosaamiseemme.

Kysy lisää

Mitä kaikkea julkisivusaneeraus sisältää?

Julkisivusaneeraus pitää sisällään useita erillisiä, ja osittain myös valinnaisia, työvaiheita. Esimerkiksi julkisivumaalaus voi olla yksi saneerauksen työvaiheista. Maalaus antaa uutta ilmettä rakennukselle, kun edellisestä maalauskerrasta on vierähtänyt jo tovi. Yleensä taloudellisesti sekä rakenteellisesti järkevintä on suorittaa kokonaisvaltainen julkisivusaneeraus kerralla. Julkisivusaneeraus voi sisältää mm.

  • ulkopinnoituksen uusinnan tai puhdistuksen
  • julkisivumaalaus eli ulkopinnoituksen maalaus
  • parvekkeiden uusimisen tai korjauksen
  • parvekkeiden lasituksen
  • ulkoikkunoiden kunnostuksen

Miksi teettää julkisivumaalaus Ote Oy:llä?

Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 1987 ja meille on kertynyt hyvin laaja kokemus korjausrakentamisesta, mukaan lukien julkisivusaneeraus ja -maalaus. Olemme nähneet ja kokeneet vuosien varrella ”lähestulkoon kaiken” ja ratkaisseet vastaan tulleet haasteet ja urakat. Ote Oy:n toteuttama julkisivumaalaus tai -saneeraus on aina laadukas!

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun yritysasiakkaat, asunto-osakeyhtiöt, isännöitsijät ja suunnittelijat. Toki toteutamme julkisivumaalauksia ja muita remontteja myös yksityisille henkilöille. Meiltä myös lumenpudotus pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous

Perinteinen kolmikerrosrappaus ennen julkisivumaalausta

Perinteinen kolmikerrosrappaus on perusteellisin ja vaativin julkisivun saneerausmenetelmä. Julkisivun vanha rappaus poistetaan ja rapataan uudelleen ja lopuksi pinnalle suoritetaan maalaus tai kalkkaus. Urakka on suuri, mutta niin ovat hyödytkin; hyvin tehdyn kolmikerrosrappauksen huoltoväli voi olla jopa 50 vuotta.

Julkisivumaalaus ja julkisivupinnoitus laadukkaasti

Julkisivumaalaus ja julkisivujen pinnoitukset voidaan toteuttaa betonipintaisille julkisivuille. Huoltoväli on 15-20 vuotta, mikä saavutetaan pinnan perusteellisella pesulla, pinnoituksella ja maalaamisella. Myös kustannus on noin puolet kolmikerrosrappauksen kustannuksesta. Työ voidaan tehdä nostimilla ilman telineitä. Tällä julkisivujen saneerausmenetelmällä saavutetaan yleensä paras hinta-laatusuhde.

Saneeraus on edullisinta toteuttaa pesumaalauksella, jolla saavutetaan korkeintaan 10 vuoden huoltoväli. Menetelmän hintakin tosin on noin kolmannes kolmikerrosrappauksesta. Kyseessä on siis edullinen tapa tehdä julkisivumaalaus.

Parvekkeiden korjaus julkisivumaalauksen yhteydessä

Toimintamme aikana olemme toteuttaneet yli 3500 parvekeremonttia ja kohteita on ollut laidasta laitaan. Joskus riittää parvekkeen hiekkapuhallus ja pinnoitus, joskus järkevintä on uusia koko parveke. Toteutamme myös lasitukset ja parvekkeiden vesieristykset.

Parvekkeiden korjaus voidaan hoitaa näppärästi esimerkiksi samalla, kun julkisivumaalaus toteutetaan. Julkisivusaneeraus ja julkisivumaalaus toteutettuna yhdessä parvekesaneerauksen kanssa voi parantaa talon ulkonäköä ja kestävyyttä merkittävästi.

Julkisivusaneeraus sään ehdoilla, talvellakin

Julkisivusaneerauksessa ja julkisivumaalauksessa on aina sääriski ja teemme töitä osittain sään ehdoilla vuoden ympäri. Sääriski sisältyy aina tarjoukseemme. Tosin urakalle myönnetään tällöin lisäaikaa, jos sadekelejä on osunut kohdalle paljon.

Julkisivusaneeraus tai julkisivumaalaus on mahdollista toteuttaa myös talvella. Talvisin saneerattavan rakennuksen ympärille tehdään tuplahuputus ja asennetaan lämmitys, joiden kulut ovat erittäin kohtuulliset. Kun julkisivusaneeraus toteutetaan talvella, on haitta asukkaille yleensä pienempi kuin esimerkiksi kesällä. Asukkaat pääsevät nauttimaan uudesta parvekkeesta tai julkisivumaalauksen tuloksista kesän tullen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ote Oy – laadusta emme tingi

Julkisivumaalaus ja julkisivusaneeraus on kauttamme varma valinta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus julkisivujen saneerauksista ja maalauksista. Prosessimme on mietitty tarkasti ja urakoilla on aina ammattivalvoja. Aikataulut pysyvät lähes poikkeuksetta, mutta julkisivusaneerauksissa ja -maalauksissa on aina pieni sääriski. Valmistelemme ja mallinnamme julkisivumaalauksen tai -saneerauksen tarkasti ja huolehdimme työnaikaisesta tiedotuksesta myös asiaan kuuluvalla ammattitaidolla.

Julkisivumaalaus ja julkisivusaneeraus hoituvat meiltä määräysten mukaan. Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös että alihankkijamme toimivat laatustandardien mukaisesti, oli kyseessä sitten julkisivumaalaus, -saneeraus tai muu työtehtävä. Tutustu myös referensseihimme!

Julkisivumaalaus tai julkisivusaneeraus – Pyydä tarjous

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2024 Ote Oy