YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
täydellinen julkisivusaneeraus

Julkisivu­saneeraus ja julkisivu­maalaus

Julkisivumaalaus tai täydellinen julkisivusaneeraus, parvekeremontti, porraskäytävän maalaus sekä muu korjausrakentaminen kuuluvat erikoisosaamiseemme.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Mitä kaikkea julkisivusaneeraus sisältää?

Julkisivusaneeraus pitää sisällään useita erillisiä, ja osittain myös valinnaisia, työvaiheita. Esimerkiksi julkisivumaalaus voi olla yksi saneerauksen työvaiheista. Yleensä järkevintä, sekä taloudellisesti että rakenteellisesti, on suorittaa kokonaisvaltainen julkisivusaneeraus kerralla. Julkisivusaneeraus sisältää mm.

  • Ulkopinnoituksen uusinnan tai puhdistuksen
  • Julkisivumaalaus eli ulkopinnoituksen maalaus
  • Parvekkeiden uusimisen tai korjauksen
  • Parvekkeiden lasituksen
  • Plkoikkunoiden kunnostuksen

Tietoa meistä

Olemme aloittaneet toimintamme 1987 ja omaamme hyvin laajan kokemuksen korjausrakentamisesta, mukaan lukien julkisivusaneeraus ja julkisivumaalaus. Olemme nähneet ja kokeneet vuosien varrella lähestulkoon kaiken ja ratkaisseet vastaan tulleet haasteet ja urakat. Ote Oy:n toteuttama julkisivumaalaus tai -saneeraus on aina laadukas.

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun yritysasiakkaat, asunto-osakeyhtiöt, isännöitsijät ja suunnittelijat. Toki toteutamme julkisivumaalauksia ja muita remontteja myös yksityisille kuluttajille. Meiltä myös lumenpudotus pääkaupunkiseudulla.

Perinteinen kolmikerrosrappaus

Perinteinen kolmikerrosrappaus on perusteellisin ja vaativin julkisivun saneerausmenetelmä. Julkisivun vanha rappaus poistetaan ja rapataan uudelleen ja lopuksi pinnalle suoritetaan julkisivumaalaus tai -kalkkaus. Urakka on suuri, mutta niin ovat hyödytkin; hyvin tehdyn kolmikerrosrappauksen huoltoväli voi olla jopa 50 vuotta.

Julkisivumaalaus ja -pinnoitus laadukkaasti

Julkisivumaalaus ja julkisivujen pinnoitukset voidaan toteuttaa betonipintaisille julkisivuille. Huoltoväli on 15-20 vuotta, mikä saavutetaan pinnan perusteellisella pesulla, pinnoituksella ja maalaamisella. Myös kustannus on noin puolet kolmikerrosrappauksen kustannuksesta. Työ voidaan tehdä nostimilla ilman telineitä. Tällä julkisivusaneerausmenetelmällä saavutetaan yleensä paras hinta-laatusuhde.

Saneeraus on edullisinta toteuttaa pesumaalauksella, jolla saavutetaan korkeintaan kymmenen vuoden huoltoväli. Menetelmän hintakin tosin on noin kolmannes kolmikerrosrappauksesta. Kyseessä on siis edullinen tapa tehdä julkisivumaalaus.

Parvekkeiden korjaus

Toimintamme aikana olemme toteuttaneet yli 3500 parvekeremonttia. Kohteita on ollut laidasta laitaan, joskus riittää parvekkeen hiekkapuhallus ja pinnoitus, joskus järkevintä on uusia koko parveke. Toteutamme myös lasitukset ja parvekkeiden vesieristykset.

Julkisivusaneeraus sään ehdoilla, talvellakin

Julkisivusaneerauksessa ja julkisivumaalauksessa on aina sääriski ja töitä teemme osittain sään ehdoilla vuoden ympäri. Sääriski sisältyy aina tarjoukseen, tosin urakalle myönnetään tällöin lisäaikaa, jos sadekelejä on osunut kohdalle paljon.

Toisin kuin monesti luullaan, julkisivusaneeraus ja julkisivumaalaus on mahdollista toteuttaa myös talvella. Talvisin saneerattavan rakennuksen ympärille tehdään tuplahuputus ja asennetaan lämmitys, joiden kulut ovat erittäin kohtuulliset. Kun julkisivusaneeraus toteutetaan talvella, on haitta asukkaille yleensä pienempi kuin esimerkiksi kesällä – asukkaat pääsevät nauttimaan uudesta parvekkeesta kesän tullen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Ote Oy – laadusta emme tingi

Julkisivumaalaus ja -saneeraus kauttamme on varma valinta. Meillä on 30 vuoden kokemus julkisivujen saneerauksista ja maalauksista. Prosessimme on mietitty tarkasti ja urakoilla on aina ammattivalvoja. Aikataulut pysyvät lähes poikkeuksetta, mutta julkisivusaneerauksissa ja julkisivumaalauksissa on aina pieni sääriski. Valmistelemme ja mallinnamme julkisivumaaluksen tai -saneerauksen tarkasti ja huolehdimme työnaikaisesta tiedotuksesta myös asiaan kuuluvalla ammattitaidolla.

Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös että alihankkijamme toimivat laatustandardien mukaisesti, oli kyse sitten julkisivumaalauksesta, -saneerauksesta tai muusta työtehtävästä. Tutustu myös referensseihimme!

Pyydä tarjous julkisivumaalauksesta tai -saneerauksesta:

    Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber lumon maalarimestarit rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

    Copyright © 2023 Ote Oy