Remontti Helsinki - teemme mielikuvistasi totta

Remontti Helsingissä ja lähialueilla laadukkaasti ja ammattitaidolla Ote Oy:ltä. Remontti alkaa suunnitelmasta, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja mielikuvat. Remontoinnin ammattilaisena autamme asiakasta tekemään remonttiunelmistaan totta – pukemaan mielikuvat sanoiksi, materiaaleiksi, työtavoiksi ja hinnoiksi. Kun asiakas tietää mitä haluaa, on meidän helppo muuttaa idea käytännön suunnitelmaksi ja toteutukseksi. Jos idea tai mielikuva tulevan remontit lopputuloksesta ei ole selkeä, on mahdollista kääntyä suunnittelijan ja arkkitehdin puoleen. Me autamme ja neuvomme asiakastamme projektin kaikissa askelissa. Teemme remontit koko pääkaupunkiseudulla alueella Helsinki - Espoo - Vantaa.

Kodin sisällä tehtävät remontit kannattaa mahdollisuuksien mukaan sijoittaa talvikauteen. Kesä on rakennusalan sesonkia, joten silloin hinnat ovat huipussaan ja toimitusaika saattaa olla hyvinkin pitkä. Talvella remontti onnistuu edullisemmin ja nopeammalla aikataululla.

Ote Oy:n ammattilaiset suorittavat remontin onnistuneesti

Remontti pitää sisällään monipuolisia töitä

Ote Oy on tehnyt remontteja kodin omistajille Helsingin seudulla jo 30 vuoden ajan. Repertuaarimme on laaja – teemme sekä pieniä korjaus- ja maalaustöitä että suurempia remonttikokonaisuuksia, kuten kylpyhuone-, keittiö- ja huoneistoremontteja. Olipa tarvitsemasi remontti millainen tahansa – me autamme.

Remonttipalveluihimme kuuluvat:

Remontoi suuria kokonaisuuksia kerrallaan

Teetä mahdollisimman isoja remonttikokonaisuuksia kerralla. Kun ryhdyt remonttiin, kannattaa remontti tehdä huone tai muu kokonaisuus kerrallaan – yhden seinän tai katon maalaamisessa on harvoin järkeä. Uusi pinta erottuu kokonaisuudesta ja pian on kuitenkin tarvetta lisätyölle. Huonekokonaisuudet kannattaa remontoida kerralla katosta lattiaan, jotta lopputulos on harmoninen ja onnistunut.

Täsmällinen tarjouspyyntö – täsmällinen tarjous

Remontille kannattaa kysyä aina kirjallinen tarjous ja tarjouksia kannattaa vertailla huolellisesti. Mitä tarkemmin osaat yksilöidä omat tarpeesi ja toiveesi remontin suhteen, sitä tarkemman tarjouksen pystymme laskemaan ja sitä helpompaa on myös tarjouksien vertailu.

Kun suunnittelet remonttia, kannattaa miettiä mahdollisimman tarkkaan, mitä haluat ja mitä remontilta toivot – näin voimme laskea sinulle mahdollisimman täsmällisen ja paikkaansa pitävän tarjouksen.

Sopimuksemme kattaa kaiken

Aikataulut ja maksuerät sovimme asiakkaan kanssa kirjallisesti sopimuksessa – aikataulut pitävät ja töistä maksetaan työn edistymisen mukaan. Sopimukset laaditaan rakennusalan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Kun teemme sopimuksen, sovimme kaikesta. Sopimus turvaa sekä asiakkaan että meidän vastuumme ja oikeutemme.

Ote Oy on luotettava yhteistyökumppani

Teemme kaikki kodin korjaukset ja remontit Helsingin alueella. Vankka kokemuspohjamme tuo asiakkaillemme rahanarvoista hyötyä ja säästöä. 30 vuoden aikana olemme törmänneet lähestulkoon kaikkeen ja löytäneet parhaat ratkaisut joka tilanteeseen. Remontti Helsinki – laadukkaasti ja luotettavasti. Ote Oy on pienten ja suurten remonttien ammattilainen.

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmiesi remontti!

Ota yhteyttä »

Ote Oy
0400 430 376
ote@ote.fi
Linnanpajantie 7
00950 Helsinki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!