Remontti edessä? Meiltä kaikki kodin korjaukset Helsingin seudulla

Ote Oy on tehnyt erilaisia kodin remontti- ja rakennustöitä yli 25 vuoden ajan. Olemme törmänneet miltei kaikkeen. Uskallamme väittää, että kokemuksestamme on kaikille asiakkaillemme selvää hyötyä ja silkkaa säästöä. Ote Oy onkin rakentamisen ja remonttitöiden ammattilainen. Teemme remontteja pääkaupunkiseudulla alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa ja muut lähikunnat.

Kun tilaat meiltä remonttipalvelun, lupaamme sinulle seuraavat asiat:

  1. Teemme suunnittelukäynnin asiakkaan kotona. Kohteen näkeminen kertoo ammattilaisillemme enemmän kuin piirrokset tai kuvailut. Käynti on maksuton.
  2. Annamme tarjouksen asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman ja työselityksen mukaan.
  3. Teemme kirjallisen sopimuksen pienurakkasopimusluonnoksen pohjalta. Suunnitelmat ja työselitys toimivat sopimuksen pohjana.
  4. Autamme mahdollisten rakennuslupien tai toimenpidelupien hankinnassa. Hankimme tarvittaessa työlle myös ulkopuolisen valvojan asiakkaan lukuun.
  5. Annamme hintatakuun, ja mahdollinen viivästyssakko on määritelty sopimuksessa.
  6. Kaikella työllä on kahden vuoden takuu.
  7. Annamme oman erillisen selvityksen ja takuun vesieritystöistä.
  8. Teemme molemmille osapuolille vastaanottotarkastuspöytäkirjan, joka allekirjoitetaan urakan lopuksi.

Jokaisessa remonttikohteessa on oma nimetty vastuuhenkilö/työnjohtajansa, jonka tehtävänä on vastata työn edistymisestä, laadusta ja aikataulusta. Työnjohtaja toimii asiakkaan kanssa yhteistyössä koko urakka-ajan.

Toimitamme tarjouksen kohteestanne viiden arkipäivän kuluessa yhteydenotostanne. Vastaamme luonnollisesti hinnoistamme ja aikatauluistamme. Yksityishenkilön kodin tai vapaa-ajanasunnon kunnossapito- ja perusparannustyö oikeuttaa myös verotuksessa kotitalousvähennykseen – lue lisää vähennyksestä.

Teemme myös talojen ulkoremonttityöt sekä salaojien kunnostukset

Teemme tarvittaessa kaikkia talojen ulkosaneeraustöitä. Rappaus-, tasoitus- ja maalaustyöt ovat meille tuttuja. Oma konekalusto mahdollistaa sadevesijärjestelmien ja salaojien kunnostuksetkin.

Kun haluat varmat otteet kotisi kunnostukseen…

Ota yhteyttä meihin! Remontoimme kodissasi kaiken, mitä tarvitsee. Liikumme laajasti Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueilla.

Meiltä saat myös edulliset, mutta laadukkaat Riva-kylpyhuonekalusteet!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!