YHTEYS-
TIEDOT

Taloyhtiöiden yhteistyökumppani | Ote Oy korjaa kaiken
PARVEKEKORJAUKSET AMMATTITAIDOLLA

Parveke­korjaukset

Ote Oy on korjausrakentamisen asiantuntija ja edelläkävijä pääkaupunkiseudulla.

Parvekekorjaukset, julkisivusaneeraukset ja -maalaukset ja muu korjausrakentaminen ovat erikoisalaamme. Aloitimme toimintamme 1987 ja on vaikea nimetä korjausrakentamisen urakkaa, mikä ei näiden 30 vuoden aikana olisi tullut eteemme ratkaistavaksi. Suurin osa asiakkaistamme sijaitsee Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin yritysasiakkaita, asunto-osakeyhtiöitä, isännöitsijöitä ja suunnittelijoita, kuin yksityisiä kuluttajia.

Teemme vaativatkin parvekekorjaukset erinomaisella ammattitaidolla

Kolmen vuosikymmenen aikana olemme korjanneet yli 3500 parveketta. Repertuaari ja työmetodit ovat olleet laajat. Parvekekorjaukset toteutetaan pääosin 1910-1990 -lukujen taloissa, huonokuntoisista betoniparvekkeista arvokkaisiin suojeltuihin parvekkeisiin.

Useimmiten parvekkeiden korjaus riittää: hiekkapuhallamme, paikkaamme, vesieristämme ja maalaamme parvekkeen. Uusimme kaiteet ja lasituksen. Erittäin huonokuntoiset parvekkeet puramme pois kokonaan ja valamme tilalle uuden parvekkeen paikallaan valuna.

Vaativimmat parvekekorjaukset liittyvät Helsingin keskustan suojelluissa taloissa tehtyihin parvekkeiden entisöinteihin. Olemme palauttaneet vanhoja ja kuluneita parvekkeita entiseen loistoonsa, alkuperäisen kaltaisiksi, miltä parvekkeet näyttivät yli sata vuotta sitten. Helsinkiläisen As Oy Mielikin parvekkeiden entisöinnistä museovirasto antoi meille erityiskiitoksen.

Parvekekorjaukset pääkaupunkiseudulla

Teemme parvekekorjauksia kerrostaloihin

Parvekkeiden lasitus

Parvekekorjauksen yhteydessä eniten keskustelua syntyy yleensä lasituksesta. Useimmiten on järkevää purkaa kaikki erilaiset ja eri-ikäiset vanhat lasitukset pois ja uusia kaikki kerralla, tällöin huoltovastuu jää asunto-osakeyhtiölle. Lasituksen taloudellinen merkitys parvekekorjauksessa on melko pieni, jopa alle 10 prosenttia koko urakan hinnasta.

Parvekkeiden vesieristys

Parvekkeiden vesieristyksestä puhutaan vähemmän, ja se on kuitenkin tärkein yksittäinen tekninen osa koko parvekerakenteessa. Parvekkeen vesieristys on yhtä tärkeää kuin kylpyhuoneissa, sillä märkä betoni haurastuu ja vahingoittaa parvekkeen kestävyyttä. Parvekkeen keston kannalta asianmukainen vesieristys on ratkaisevaa.

Muut parvekekorjaukseen liittyvät työt

Parvekekorjaukset pitävät sisällään myös muita töitä itse parvekkeen uusimisen tai korjauksen lisäksi.

  • parvekeovien vaihto tai kunnostus
  • ikkunoiden vaihto tai kunnostus
  • parvekkeen taustaseinien kunnostus ja lämmöneristykset

Julkisivusaneeraukset

Parvekekorjaukset ja julkisivusaneeraus kulkevat usein käsi kädessä. Parvekkeiden korjaamisen yhteydessä kannattaa yleensä suorittaa perusteellinen julkisivukorjaus, joka pitää sisällään rakennuksen koko ulkopinnan uusimisen tai kunnostuksen.

Ote Oy – laadukasta ja kestävää korjausrakentamista

Meillä on vankka 30 vuoden kokemus parvekorjauksista ja julkisivusaneerauksista. Meiltä myös porraskäytävän maalaus. Prosessimme on mietitty tarkasti ja urakat valvotaan aina ammattilaisen toimesta. Toimimme työmaalla pääurakoitsijana ja teemme yhteistyötä luotettujen alihankkijoidemme kanssa. Valmistelemme ja mallinnamme kaikki työvaiheet tarkasti ja huolehdimme myös työnaikaisesta tiedotuksesta asiaan kuuluvalla ammattitaidolla.

Sovellamme toiminnassamme ISO 9001:2000 mukaista laatuohjelmaa ja sen käytäntöjä. Edellytämme myös alihankkijoilta laatustandardin mukaista toimintaa.

Työmme puhuvat puolestaan. Tutustu referensseihimme, emme kenties ole kaikkein halvin vaihtoehto, mutta laadukas ja kustannustehokas olemme aina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ote Oy – parvekekorjaukset sekä julkisivun saneeraukset ja maalaukset rautaisella ammattitaidolla.

Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat Jäsenyhdistys logo tikkurila väri ja pinta stark Wurth Weber k-rauta lasimies lumon maalarimestarit rala rtv Helsingin Maalarimestariyhdistys logo

Copyright © 2020 Ote Oy